Новини


Информация за актуалните събития

Bottega Veneta


За нас е удоволствие да обявим, че от от месец октомври Орбико Бюти България допълва богатото си портфолио с още една световноизвестна марка. Bottega Veneta е модерна къща за луксозни стоки, която комбинира съвременни технологии с традициите на област Венето в Италия. Най-важните ценности за марката са дискретност, уважение към индивидуалността и изчистеност.

Още от създаването си през 1966 г. марката е символ за ненадминато майсторство на изработката. Днес в портфолиото й има кожени изделия, обувки, бижута, ежедневно облекло, очила, аксесоари за дома. ...И, разбира се, парфюми.

Bottega Veneta ще бъде представена ексклузивно във верига магазини Douglas и Beauty Zone с класическите си ухания Bottega Veneta Eau de Parfum и Bottega Veneta Pour Homme, и новите Illusione Pour Homme и Pour Femme.

Real Techniques


Един от любимите брандове за четки за грим вече е в портфолиото на Орбико Бюти България. Real Techniques, произведение на световноизвестните бюти инфлуенсъри Сам и Ник Чапмън, стартирало през 2011г. Двете сестри са известни с канала си в YouTube – Pixiwoo, като това е един от първите канали в платформата с клипове, свързани с красотата.

Професионалният опит на Сам и Ник и страхотните съвети, които дават на своите зрители, осигуряват на марката Real Techniques мигновена популярност. В допълнение на това качеството на продуктите, невероятните дизайни и достъпни цени превръщат бранда в един от най-продаваните и обичани в бюти обществото.

EcoTools


Орбико Бюти България присъединява към портфолиото си още една популярна и обичана сред любителите на грима, марка за четки и аксесоари за грим – EcoTools.

Въоръжени с мисията да помогнат на жените да изглеждат красиви отвън и да се чувстват също толкова красиви и вътрешно, сестрите Джен и Стейси се заемат със създаването на колекция четки за грим, които са не само щадящи околната среда, но и с високо качество и на достъпна цена. След снабдяване с рециклирани материали, възобновяем  бамбук и оптимизирани производствени процеси, през 2007г. се ражда EcoTools.

Продуктите са от рециклирани материали, 100% веган, не са тествани върху животни, дръжка от бамбук.

ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ С КОЛКО РАЗЛИЧНИ МАРКИ РАБОТИМ?


Открийте повече информация за марките, които дистрибутираме.

Повече информация