Новини


Информация за актуалните събития

OPI


OPI е първото шишенце лак за нокти, представено в оригинална форма. Днес те са не само отличителни, но и са се превърнали в истинска икона. През 2012 г. формата на шишенцето е включена в Националната изложба за търговски марки, която се отличава измежду икони като тези на бутилката Кока-Кола и шапката на Disney с мишите уши. OPI трансформира цялата история на лаковете за ноктите чрез въвеждане на специални и запомнящи се имена като: "Alpine Snow", "Coney Island Cotton Candy", както и класическата емблематична "OPI Red".

OPI имат основна колекция с цветове, които са винаги на разположение на търговците и в салоните за продажба на OPI. Няколко пъти в годината OPI пускат колекции с ограничено количество. Често колекциите пролет и есен са базирани на определена тема - страни или региони.

Тази очарователно младежка марка е част от разнообразното портфолио на Орбико Бюти България.

FB OPI Bulgaria

IG OPI Bulgaria

Успехът и наследството във WELLA Professionals


Вече 140 години, Wella Professionals разработва иновации и услуги в областта на продуктите за коса, които отключват творческите вдъхновения на фризьорите. Историята на марката започва през 19-ти век в Германия със страстта и уменията на стилист-коафьора Франц Щроер. През 1872 г. той се премества в Париж, за да се запознае с последните модни тенденции във фризьорството. А през 1880 г. основава своя собствена компания, която изработва тюлове за перуки. Стремежът за новаторство го провокира да създаде през 1890 г. първите водоустойчиви перуки, които позволяват на кожата на скалпа да „диша“, а през 1894 г. първият завод Wella заработва с пълна пара в град Ротенкиршен, Източна Германия (Саксония). Малко след това, към компанията се присъединяват и синовете на Франц Щроер.

През 1927 г., в периода на „Великият Гетсби“, компанията реагира инстинктивно на женските желания за красива коса и ги удовлетворява като лицензира, разработва и предлага първия къдрин за перманентни къдрици с името Wellin. “Вълните на Wella” се превръщат в тотален хит, заливат масовия вкус и започват да се предлагат във всички фризьорски салони.

Това е компанията, която е основен доставчик на продукти за грижа за косата, с пълно портфолио, с обучения за фризьори и собствено списание предназначено за коафьорите. Така светът вижда за първи път употребата на логото на Wella.

Днес марката Wella продължава да следва традициите, но и непрестанно работи в посока на иновациите. Боята за коса Illumina налага нов стандарт в боядисването. „Марката на вълната“ подкрепя младите творци и таланти, дори партнира с UNICEF. Креативността на стилистите може да се види на конкурсите TRENDVISION или на наградите ITVA. Затова фризьорите я обожават, а тя достойно е заела най-специалното място- онова в сърцата на коафьорите и лоялните клиенти.  

Орбико Бюти България се гордее да има в портфолиото си бранд с толкова дълбоки и устойчиви традиции, съумял да запази страстта си за иновации.

FB Wella Professionals Bulgaria

IG Wella Professionals Bulgaria

SEBMAN


През 1972 г. Гери Гусенца и Джон Себастиан създават Sebastian Professional. От тогава до днес марката е символ на иновации, водена от неутолимата жажда на своите създатели за промяна на правилата на играта и най-вече за създаване на свои собствени. Интересен факт от историята на Sebastian Professional е, че освен иновативни формули и продукти за грижа за косата и стилизиране, това е марката, която полага началото на видео обучението за стилисти и фризьори. Забележете, че това се случва още през 1976 г., а през 2001 г. брандът продължава в духа на иновациите и лансира първото он-лайн обучение. В допълнение на всичко това се появява и SEB MAN, част от марката Sebastian Professional.

SEBMAN възхвалява мъжете в цялото им разнообразие. Помага им да обхванат многото различни роли, които играят и да не бъдат ограничавани от тесногръди дефиниции. Всеки един мъж е много повече от просто син, служител, шеф. Той е невероятна смесица от възможности, които не могат и няма да бъдат ограничени в определена рамка.

SEBMAN представя нова гама продукти за грижа за коса, стилизация и оформяне, предназначени за мъже, които отказват да бъдат класифицирани. Позволява им да изразят всичките си версии по най-безпроблемния начин.

Орбико Бюти България с гордост обявява, че SEB MAN вече е част от богатото портфолио на компанията, а от средата на месец септември тази година можете да научавате всички новости и събития, свързани с американския бранд в профилите й в инстаграм и фейсбук.

IG: @sebmanbulgaria Fb: @seb man bulgaria

ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ С КОЛКО РАЗЛИЧНИ МАРКИ РАБОТИМ?


Открийте повече информация за марките, които дистрибутираме.

Повече информация