Новини


Информация за актуалните събития

SEBMAN


През 1972 г. Гери Гусенца и Джон Себастиан създават Sebastian Professional. От тогава до днес марката е символ на иновации, водена от неутолимата жажда на своите създатели за промяна на правилата на играта и най-вече за създаване на свои собствени. Интересен факт от историята на Sebastian Professional е, че освен иновативни формули и продукти за грижа за косата и стилизиране, това е марката, която полага началото на видео обучението за стилисти и фризьори. Забележете, че това се случва още през 1976 г., а през 2001 г. брандът продължава в духа на иновациите и лансира първото он-лайн обучение. В допълнение на всичко това се появява и SEB MAN, част от марката Sebastian Professional.

SEBMAN възхвалява мъжете в цялото им разнообразие. Помага им да обхванат многото различни роли, които играят и да не бъдат ограничавани от тесногръди дефиниции. Всеки един мъж е много повече от просто син, служител, шеф. Той е невероятна смесица от възможности, които не могат и няма да бъдат ограничени в определена рамка.

SEBMAN представя нова гама продукти за грижа за коса, стилизация и оформяне, предназначени за мъже, които отказват да бъдат класифицирани. Позволява им да изразят всичките си версии по най-безпроблемния начин.

Орбико Бюти България с гордост обявява, че SEB MAN вече е част от богатото портфолио на компанията, а от средата на месец септември тази година можете да научавате всички новости и събития, свързани с американския бранд в профилите й в инстаграм и фейсбук.

IG: @sebmanbulgaria
Fb: @seb man bulgaria

ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ С КОЛКО РАЗЛИЧНИ МАРКИ РАБОТИМ?


Открийте повече информация за марките, които дистрибутираме.

Повече информация