Новини


Информация за актуалните събития

Converse


През 1908 година Младият Маркис М. Конвърс стартира собствена компания със специално изработено за зимата облекло за мъже, жени и деца. После продължава с платнени обувки за тенис. Впоследствие, по време на годините, в които се формира любовта към баскетбола, Converse изобретява баскетболната обувка AllStar, като с това запалва съществуващата вече един век любовна афера на американците с този спорт.

Междувременно, подкрепен от Converse, Чък Тайлър, най-вдъхновеният, надежден и неуморен...

Dr. Martens


Клаус Мартенс е лекар в германската армия по време на Втората световна война. По време на отпуск през 1945 г., той чупи глезена си докато кара ски в Баварските Алпи. Установявайки, че неговите стандартни армейски ботуши са твърде неудобни за ранения му крак, той проектира подобрения с мека кожа и подметка на въздушна възглавница, направена от рециклирани гуми. Така се раждат прочутите „Dr. Maеrtens” обувки, които днес всички наричат просто „Doc”.

В епохата на Rock с обувките на Doc! "1.4.60"...

NUDESTIX


Портфолиото на Орбико Бюти продължава да расте, а най-новата марка, която започва да превзема сърцата на почитателите на естествената красота и бързите и лесни за нанасяне грим продукти, се казва NUDESTIX.

Канадският бранд е създаден през 2014 г. от Джени Франкъл и е вдъхновен от нейните две дъщери, Тейлър и Али Франкъл. Забавните и многофункционални моливи и стикове за грим са без парабени, без аромати, без глутен, дерматологично и офталмологично тествани и веган. Формулите на продуктите са...

ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ С КОЛКО РАЗЛИЧНИ МАРКИ РАБОТИМ?


Открийте повече информация за марките, които дистрибутираме.

Повече информация